Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Osvetim: naciste a konecne reseni / Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution' E01-E06 (2005)(CZ) = CSFD 89% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Osvetim: naciste a konecne reseni / Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution' E01-E06 (2005)(CZ) = CSFD 89% Názov:Osvetim: naciste a konecne reseni / Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution' E01-E06 (2005)(CZ) = CSFD 89% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:4.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-01-27 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Dokumentarny,Historicky,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Název:   Osvětim: nacisté a konečné řešení
    Jazyk:  CZ
    Titulky:  NE
    Popis děje:  Dokumentární cyklus BBC. Detailný popis časti nižšie.

    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/127305-osvetim-naciste-a-konecne-reseni/

    Rok vydání: 2005
    Délka: 6 x 50 min
    Žánr: Dokumentární / Historický / Válečný

    Zoznam Epizód:
    1. Překvapivé začátky: Osvětim... Toto slovo připomíná dějiště největší masové vraždy v dějinách. Je to příběh o vzniku a fungování největšího koncentračního tábora, o lidském utrpení a o mentalitě pachatelů. Je to historie založená na dokumentech, objevených teprve po otevření archivů ve východní Evvropě a na rozhovorech s lidmi, kteří tam byli, včetně příslušníků SS. První díl dokumentárního cyklu z produkce televize BBC vypráví o zrodu tohoto tábora a o nacistickém plánu masového vyhlazování. Tento plán byl jednou z nejhanebnějších taktik v celé historii. Nacisté jej nazvali "konečné řešení". Vyhlazení Židů.

    2. Rozkazy a iniciativa: Na podzim 1941 měli nacisté před sebou nejdůležitější měsíce v plánování toho, co nazývali konečné řešení, vyhlazení Židů. V koncentračním táboře Osvětim se jeho velitel Rudolf Höss potýkal s organizováním masového vyvražďování nevinných civilistů. Z vlastní iniciativy začal vymýšlet nové způsoby zabíjení. 2. díl dokumentárního cyklu BBC ukazuje, jak se na přelomu let 1941 a 1942 nacisté dostali do úplně nové oblasti v dějinách masového vraždění. Kombinací rozkazů shora a iniciativy zdola uvedli do pohybu politiku ničení, která nakonec postihla skoro každý národ v Evropě. Nově jmenovaný stavební šéf v Osvětimi Karl Bischoff proto pracoval na plánech zcela nového tábora, umístěného nedaleko dosavadního, na místě vesnice jménem Brzezinka. Její německý název zní dodnes zlověstně: Birkenau...

    3. Továrna na smrt: Během roku 1942 začali nacisté poprvé pročesávat země západní Evropy při realizaci svého "konečného řešení", vyhlazení Židů. Ale jak v Osvětimi a dalších táborech v okupovaném Polsku nacisté zjistili, plánovat masové vraždy v obrovském měřítku byla jedna věc, ale uskutečnit je bylo něco zcela jiného. To, jak tento vražedný problém vyřešili, vypovídá mnohé o jejich mentalitě. V roce 1942, hrůznou metodou pokusu a omylu, nacisté vytvořili něco nového v dějinách - továrny na smrt schopné zavraždit miliony.

    4. Korupce: V roce 1943 měla Osvětim vstoupit do nejdůležitější fáze své existence. Do fáze, která z ní nakonec udělala dějiště největší masové vraždy v historii. V březnu 1943 byly dokončeny nové plynové komory a krematoria a dramaticky zvýšily vražedný potenciál tábora. Osvětimí protékalo obrovské bohatství ukradené přijíždějícím Židům. A v rozporu s přímými rozkazy nacistického vedení toho jednotliví příslušníci SS využívali pro svůj osobní prospěch. Další díl dokumentárního cyklu BBC vypráví šokující příběh Osvětimi v době, která pro nacisty v táboře znamanala období náhlého zbohatnutí. Vypráví o tom, jak korupce pronikla do všech aspektů vyhlazovacího procesu a proč to pro mnoho členů SS byl dobrý a pohodlný život.

    5. Vraždy a intriky: Do roku 1944 bylo v Osvětimi zavražděno přes půl milionu lidí. A v několika týdnech na jaře a počátkem léta se tento počet měl zvýšit o víc než tři sta tisíc. Ale v historii Osvětimi v roce 1944 není jen vraždění. Jsou tu také intriky. Protože to byl také rok, kdy nacisté poslali své posly do neutrálních zemí, aby se pokusili zasít mezi Spojenci zmatek a nesváry. A jak se svět dovídal víc faktů o Osvětimi, tlak na Spojence sílil - co s tím hodlají dělat? Toto období líčí další díl britského dokumentárního cyklu, který přináší ještě jeden příběh o Osvětimi, nacistech a Spojencích v roce 1944 - příběh o smrti, lstích a tajemství.

    6. Osvobození a pomsta: V polovině ledna 1945 nacisté už věděli, že je jen otázkou dnů, než se v Osvětimi objeví Rudá armáda. Největší koncentrační a vyhlazovací tábor v celé nacistické říši neměl už brzy existovat. SS se snažilo ze všech sil utajit detaily toho, co se tu dělo : záznamy byly odstraněny nebo spáleny, plynové komory zničeny. Každý, kdo působil v Osvětimi věděl, že se blíží doba, kdy je Spojenci povolají k odpovědnosti. Poslední díl britského dokumentárního cyklu je příběhem příslušníků SS a přeživších vězňů v posledních dnech války. A je to příběh stejně nečekaný jako šokující.

    Screen


       
       








    Lampion104,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    marxelloo
    Ratio 4.15

    Member+

    16/01/2024 17.23.26
    poprosil by som seed hosi, dikes

    0
    Filinx7
    Ratio 0.08

    Clen

    07/04/2023 19.02.43
    seed pls

    2
    Dalibor_Velcovsky
    Ratio 0.07

    Clen

    14/08/2019 09.17.14
    prosím seed

    0
    beda405
    Ratio 0.63

    Clen

    03/11/2016 19.00.16
    Seed pls

    0
    aleks
    Ratio 4.76

    Member+

    15/09/2016 18.23.33
    prosim seed , zastalo na 47%

    2
    roderik
    Ratio 0.52

    Clen

    18/04/2014 23.39.48
    prosim seed dakujem


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.230 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 03:50
    sql

    TOPlist